Haluatko hakea Suomen seksologisen seuran jäsenyyttä?

Seuran jäsenyyttä voivat hakea kaikki, jotka käyttävät työssään seksologian alan tietoja ja taitoja tai opiskelevat alalle.  Jäseneksi haetaan täyttämällä jäsenhakemuslomake. Seuran hallitus päättää jäseneksi hyväksymisestä kokouksessaan. Hallitus kokoontuu kuudesta kahdeksaan kertaa vuodessa. Jäsenmaksu on 40 euroa vuodessa. Saat maksuohjeet hallituksen käsiteltyä hakemuksesi.

Täytä hakemuksen kaikki kentät ja lähetä hakemus. Erityisesti koulutustausta on hakemuksen kannalta tärkeitä tietoja, joten täytä ne kohdat mahdollisimman täydellisesti. Ennen lomakkeen lähetystä sinun tulee tutustua ja sitoutua noudattamaan Suomen seksologisen seuran sääntöihin.

Lomakkeella kerättyjä tietoja käytetään jäsenyyden myöntämiseen Suomen seksologisen seuran hallituksen toimesta. Jos hakemus hyväksytään ja jäsenyys myönnetään, annetuista tiedoista viedään jäsenrekisteri Membookiin nimi, sähköpostiosoite ja osoite. Tiedot eivät ole muiden kuin seuran hallituksen ja järjestösihteerin nähtävissä. Niitä ei myöskään viedä seuran asiantuntijarekisteriin.

  • Anna osoite, johon haluat jäsenpostisi tulevan. On tärkeää, että rekisterissä on toimiva sähköpostiosoite koko jäsenyytesi ajan. Huomaa, että jäsenyyden myötä vastaat yhteystietojesi päivityksestä itse suoraan jäsenrekisteri Membookissa. Ohjeet siihen saat tervetulokirjeen mukana.
  • Merkitse se koulutus, johon seksologian mahdolliset opintosi pohjaavat kuten ammattillinen koulutus tai tutkinto. Muussa tapauksessa merkitse muu suorittamasi koulutus.
  • Jos sinulla ei ole vielä seksologian koulutusta, mutta olet aloittanut opinnot, kerro aloitusajankohta ja paikka.
  • Seuran säännöt ovat luettavissa: www.seksologinenseura.fi/suomen-seksologisen-seura-ryn-saannot/
  • Suomen seksologisen seuran hallitus päättää jäsenten hyväksymisestä kokouksissaan. Kokouksia on 6–8 kertaa vuodessa, mutta kokousten välillä voi olla muutama kuukausikin. Kokouksen jälkeen järjestösihteeri ilmoittaa hakijoille sähköpostitse jäsenyyden myönnöstä tai eväämisestä. Jos sinulla on kysyttävää jäsenyyteen liittyvistä asioista sitä ennen, ota yhteyttä: jarjestosihteeri(at)seksologinenseura.fi.