Tule, osallistu, vaikutu! Oodi seksuaalisuudelle on Sinua varten.

Ensimmäinen kansallinen seksologian konferenssi Suomessa!

Oodi seksuaalisuudelle -konferenssi siirtyy, uusi ajankohta on 16.–17.10. Paikkana pysyy Keskustakirjasto Oodi. Olemme saaneet lokakuulle käyttöömme toisen, suuremman tilan, joten avaamme ilmoittautumisen vielä kevään aikana. Nyt on siis mahdollisuus päästä paikalle aiemmin loppuunmyytyyn konferenssiin! Jokaiselle jo ilmoittautuneelle taataan paikka konferenssissa – olemme jokaiseen osallistujaan, puhujaan, posteria esittelevään ja sponsoriin mahdollisimman pian yhteydessä. Toivottavasti tapaamme Oodissa! Alla on tietoa, mutta otathan huomioon, että ohjelma päivittyy tulevien viikkojen aikana.

***

Tule jakamaan osaamistasi, havaintojasi, tietojasi ja taitojasi. Konferenssi tarjoaa maan mainion mahdollisuuden kysyä, kuulla ja päivittää – jokaiselle löytyy jotakin uutta ja inspiroivaa. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan!

Konferenssipäivät ja yhteinen illanvietto mahdollistavat vertaansa vailla olevan tilaisuuden verkostoitua muiden seksologian ammattilaisten kanssa.

COVID-19 koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi tilaisuus on siirretty huhtikuulta lokakuuhun. Alla on uuden tapahtuman tiedot, mutta varaudu siihen, että lopullinen ohjelma täsmentyy lähiviikkoina.

Mitä: Seksologian kansallinen konferenssi
Milloin: 16.–17.10.2020
Missä: Keskustakirjasto Oodi, Töölönlahdenkatu 4, 00100 Helsinki

Ohjelma on julkaistu, mutta tapahtuman ajankohdan siirrosta johtuen sitä päivitetään. Kahden päivän aikana pääset kuulemaan yli 20 esitystä seksologiasta ja lisäksi voit tutustua posteriesityksiin läpi konferenssin. Perjantai iltana järjestetään konferenssivieraille rentoa illanviettoa verkostoitumisen merkeissä. Ylimääräisenä osuutena järjestetään varsinaista konferenssia edeltävänä torstaina 15.10. työpajoja.

Työpajat
Konferenssin yhteydessä järjestetään työpajoja. Konferenssin osallistumismaksuun sisältyy osallistuminen yhteen työpajaan, muilta veloitamme työpajaosallistumisesta 40 €/työpaja. Osallistuminen useampaan työpajaan on mahdollista 40 €:n hintaan / työpaja. Työpajoihin on rajoitettu paikkamäärä. Lue työpajoista lisää täällä.

Laskutus
Osallistumislasku lähetetään seuran jäsenille jäsenrekisteri Membookin kautta siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka jäsen on tallentanut jäsenrekisteriin. Ohjeet omien yhteystietojen tarkastamiseen ja muuttamiseen löydät täältä.

Jos työnantajasi tai jokin muu taho maksaa ilmoittautumislaskusi, ilmoittautumislomakkessa on mahdollisuus ilmoittaa vaihtoehtoinen laskutusosoite. Ei-jäsenten lasku lähetetään ilmoittautuneen sähköpostiin.

Epäselvissä tilanteissa ilmoittautumisen, Membookin ja laskutuksen kanssa, ota yhteys järjestösihteeriin: jarjestosihteeri(at)seksologinenseura.fi.

Ilmoittautuminen
Alunperin huhtikuulle järjestetty konferenssi on loppuunmyyty, mutta ajankohdan siirtämisen myötä saamme suuremmat tilat käyttöömme, mikä mahdollistaa suuremman osallistujamäärän. Uusi ilmoittautuminen avataan myöhemmin keväällä, seuraa siis sivustoa jos haluat paikan konferenssiin! Huom. Jokaiselle jo ilmoittautuneelle taataan paikka konferenssissa – olemme jokaiseen osallistujaan, puhujaan, posteria esittelevään ja sponsoriin mahdollisimman pian yhteydessä.

Myös esityksen pitäjät ilmoittautuvat konferenssiin samalla tavalla kuin kaikki muutkin konferenssiin osallistujat.

Majoittautuminen konferenssin yhteydessä
Lue täältä lisää konferenssin majoitustarjouksista.

Tapahtuman yhteistyökumppanit

Amor.fi
Era Nova Bookshop
Haltija Group Oy
Selkoseks

Jos olet kiinnostunut toimimaan tapahtuman yhteistyökumppanina, kuten näytteilleasettajana ja bloggarina, ota yhteyttä seuran puheenjohtajaan: puheenjohtaja(at)seksologinenseura.fi.