Tule, osallistu, vaikutu! Oodi seksuaalisuudelle on Sinua varten.

Ensimmäinen kansallinen seksologian konferenssi Suomessa!

Oodi seksuaalisuudelle -konferenssi järjestetään 16.–17.10.2020. Tapahtuman paikka on siirtynyt Hotelli Radisson Blu Royaliin, Helsingin Kamppiin tai voit osallistua tapahtumaan etänä striimin kautta. (Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.)

Tule jakamaan osaamistasi, havaintojasi, tietojasi ja taitojasi. Konferenssi tarjoaa maan mainion mahdollisuuden kysyä, kuulla ja päivittää – jokaiselle löytyy jotakin uutta ja inspiroivaa. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan!

Konferenssipäivät mahdollistavat vertaansa vailla olevan tilaisuuden myös verkostoitua muiden seksologian ammattilaisten kanssa.

Mitä: Seksologian kansallinen konferenssi
Milloin: 16.–17.10.2020
Missä: Radisson Blu Royal Hotel, Runeberginkatu 2, 00100 Helsinki ja verkossa

Konferenssin hinta on sama, osallistuitpa tapahtumaan paikan päällä tai etänä. Seuran jäsenet voivat osallistua konferenssiin jäsenhintaan.

Hinta seuran jäsenille: 130 €
Hinta muille: 150 €

Ohjelma on julkaistu. Kahden päivän aikana pääset kuulemaan esityksiä seksologiasta ja lisäksi voit tutustua posteriesityksiin läpi konferenssin. Konferenssin päättää kirjailijapaneeli, jossa keskustellaan seksuaalisuutta käsittelevästä kirjallisuudesta. Ylimääräisenä osuutena järjestetään varsinaista konferenssia edeltävänä torstaina 15.10. työpajoja. Työpajoihin ei voi osallistua etänä.

Työpajat

Konferenssin yhteydessä järjestetään työpajoja. Konferenssin osallistumismaksuun sisältyy osallistuminen yhteen työpajaan, muilta veloitamme työpajaosallistumisesta 40 €/työpaja. Jos haluat sisällyttää osallistumisen työpajaan konferenssilipun hintaan, sinun tulee olla ensin ilmoittautunut konferenssiin, ennen kuin voimme ottaa vastaan työpajailmoittautumisen. ​Osallistuminen useampaan työpajaan on mahdollista 40 €:n hintaan / työpaja. Työpajoihin on rajoitettu paikkamäärä eikä niihin voi osallistua etänä. Lue työpajojen kuvaukset ja ilmoittautumisohjeet täältä.

Ilmoittautuminen on sulkeutunut.

Viimeinen ilmoittautumispäivä oli 8.10.2020. Huomaa, että laskun tulee olla maksettu ja maksusuorituksen näkyä Membookissa tai seuran tilillä viimeistään 15.10.2020. Lähetämme linkin konferenssiin ainoastaan maksun suorittaneille.

Myös esityksen pitäjät ilmoittautuvat konferenssiin samalla tavalla kuin kaikki muutkin konferenssiin osallistujat.

Ilmoittautuminen on sitova, eikä rahoja palauteta, jos et pääse konferenssiin. Voit kuitenkin siirtää ilmoittautumisen toisen henkilön nimiin, mutta muista ilmoittaa asiasta järjestösihteerille.

Laskutus

Osallistumislasku lähetetään seuran jäsenille jäsenrekisteri Membookin kautta siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka jäsen on tallentanut jäsenrekisteriin. Ohjeet omien yhteystietojen tarkastamiseen ja muuttamiseen löydät täältä.

Jos työnantajasi tai jokin muu taho maksaa ilmoittautumislaskusi, ilmoittautumislomakkessa on mahdollisuus ilmoittaa vaihtoehtoinen laskutusosoite. Verkkolaskutus ei ole mahdollinen, vaan lasku lähetetään sähköpostitse. Ei-jäsenten lasku lähetetään ilmoittautuneen sähköpostiin.

Epäselvissä tilanteissa ilmoittautumisen, Membookin ja laskutuksen kanssa, ota yhteys järjestösihteeriin: jarjestosihteeri(at)seksologinenseura.fi.

Majoittautuminen konferenssin yhteydessä

Lue täältä lisää konferenssin majoitustarjouksista.

Tapahtuman yhteistyökumppanit

Era Nova Bookshop
Haltija Group Oy
Sexpo-säätiö

Jos olet kiinnostunut toimimaan tapahtuman yhteistyökumppanina, kuten näytteilleasettajana ja bloggarina, ota yhteyttä seuran puheenjohtajaan: puheenjohtaja(at)seksologinenseura.fi.