Jouluinen tervehdys hyvät seuramme jäsenet!

Vuosi lähenee loppuaan ja pikkuhiljaa pääsemme joulunviettoon. Sitä ennen ohessa muutama ajankohtainen asia seuramme toiminnasta sekä tulevan vuoden 2023 toiminnastamme. 

Syyskokous kokosi aktiivisia jäseniä koolle lokakuun lopulla, 25-vuotisjuhlan yhteydessä Helsinkiin Kulttuuritalolle. Kokouksessa käytiin läpi kuluneen vuoden toimintaa ja keskusteltiin vilkkaasti tulevan vuoden teemoista ja toiminnan vauhdittamisesta. Juhlallisuudet sujuivat iloisissa merkeissä ja koolla olikin mukavasti jäseniä. Hallitus ja järjestelytoimikunta kiittää lämpimästi kaikkia juhlijoita, esiintyjiä sekä juhlat mahdollistaneita tahoja. Näet tarkemman toimintasuunnitelman seuran nettisivuilta, mutta ohessa lyhyt kertaus ensivuoden tavoitteisiin.

Selkeänä, yhteisenä tavoitteenamme on vuoden 2023 osalta kutsua ja osallistaa seuran jäseniä yhä aktiivisemmin mukaan seuran toimintaan, sisällön tuottamiseen, tiedon jakamiseen sekä ylipäätänsä seuralaisten väliseen yhteistyöhön. Seuraamme on jälleen liittynyt uusia jäseniä runsaasti tänä syksynä, ja toivommekin että sekä tuoreet, että varttuneemmat jäsenemme tuovat rohkeasti esiin omaa osaamistaan ja panostaan uudistettuun yhteistyöhön. 

Tulemme ensivuoden alussa käynnistämään kolme tiimiä, jotka tukevat seuraa ja seuralaisia seksologian alalla monipuolisesti:

  1. Opetus ja koulutustiimissä on suunnitteilla ympärivuotisesti ajankohtaista täydennyskoulutusta, mm. asiantuntijaluentojen muodossa. 

2. Tiede- ja tutkimustiimin tavoitteena on aktivoida tutkimustiedon jalkauttamista, niin että ajankohtaiset tiedelähtöiset tutkimustulokset saadaan vahvemmin seuramme toimijoiden hyödyksi. Myös Seksologisen aikakausikirjaan haemme jälleen sekä lyhyitä, että pitkiä kirjoituksia.  

3. Rakennamme yhdessä toimenpiteitä myös seuran ammatinharjoittamisen vahvistamiseksi ja osaamisen moninaisuuden kasvattamiseksi. 

Näihin kaikkiin tiimeihin tulemme hakemaan vapaaehtoisia, aktiivisia seuralaisia heti vuoden vaihduttua eli pääset vielä hyvin mukaan suunnittelemaan ja vaikuttamaan ensivuoden tapahtumiin. Saat lisätietoa tiimien toiminnasta heti vuoden vaihduttua eli seuraahan tiedotteitamme ja uutiskirjeitämme tammi-helmikuulla.

Luvassa on tuttuun tapaan mm. opintopiirejä, asiantuntijaluentoja ajankohtaisista toivotuista teemoista, ammatin harjoittamista tukevaa tietoa, kannustimia tieteellisen työn esiin nostoon sekä seuran kevätpäivä ja vuosikokous Tampereella 5.5.2023. 

Kulunut vuosi on sujunut positiivisissa merkeissä. Erityisen ilahduttavaa on, että seuramme jäsenet ovat olleet aktiivisia monella seksologian saralla sekä kotimaassa, että kansainvälisissa verkostoissa. Voimme olla aidosti iloisia ja ylpeitä seuramme monialaisesta osaajajoukosta ja aktiivisesta asiantuntijuuden esiin tuomisesta monilla tärkeillä foorumeilla. Hallitus kiittää lämpimästi kaikkia seuran jäseniä kuluneesta vuodesta-jatketaan ensi vuonna yhtä hyvällä sykkeellä näiden kiinnostavien teemojen äärellä. 

Seuran toiminta jää joululomalle 21.joulukuuta ja jatkamme taas loppiaisen jälkeen 9.1.2023. 

Toivotamme kaikille seuramme jäsenille riemullista ja tunnelmallista joulun aikaa.

Suomen Seksologisen Seuran hallitus