Kiinnostaako seksologian asiantuntijuus?

Suomessa on järjestetty seksologian ammatillista täydennyskoulutusta jo 1970 -luvulta lähtien. Seksologian alan koulutusta järjestävät alkavana keväänä 2022 Suomessa mm. seuraavat tahot:

Hämeen kesäyliopistossa on alkamassa keväällä 2022 seksuaalineuvoja-koulutus.Tässä linkki ennakkotietoon;
https://hameenkesayliopisto.fi/koulutus/3560/ennakkotieto-seksuaalineuvojakoulutus-30-op/

Seksuaalineuvojakoulutus Hyria

Seuraava koulutus alkaa 10.1.2022 (hakuaika päättyy 31.10.2021)

Työskenteletkö sosiaali- ja terveysalalla, sosionomina tai lastentarhanopettajana ja haluat vahvistaa seksologian osaamistasi? Monipuolinen koulutuskokonaisuus antaa valmiuksia käsitellä seksuaalisuuteen ja ihmissuhteisiin liittyviä kysymyksiä työssäsi ja valmiuksia keskustella seksuaalisuuteen liittyvistä kysymyksistä erilaisissa asiakas-, kasvatus- ja koulutustilanteissa.

Lue lisää, ja hae mukaan koulutukseen https://www.hyria.fi/oppimaan/koulutustarjonta/seksuaalineuvoja/seksuaalineuvojan-koulutus

Seksuaalikasvatus koulutus Hyria.

Koulutus alkaa 19.9.2022 (hakuaika päättyy 31.5.2022)

Laadukas seksuaalikasvatus on tärkeää kaikille ikäryhmille. Se antaa parhaimmillaan mahdollisuuden huolehtia omasta seksuaalisuudesta ja seksuaaliterveydestä itseä ja toista kunnioittavalla tavalla. Koulutuksen kautta saat tietoa ja taitoja toteuttaa laadukasta seksuaalikasvatusta, ja -valistusta niin lasten, nuorten, kuin aikuisten ja ikääntyvienkin parissa huomioiden heidän mahdolliset erityistarpeensa.

Koulutus sopii sinulle, jos nautit työssäsi ihmisten kohtaamisesta ja haluat edistää heidän seksuaaliterveyttään ja hyvinvointia. Koulutus on tarkoitettu opetus- ja kasvatusalan työntekijöille, nuorisotyöntekijöille, järjestötyöntekijöille, sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille eli kaikille niille, joiden työhön liittyy seksuaalikasvatusta tai seksuaaliterveyden edistämistä.

Lue lisää, ja hae mukaan koulutukseen  https://www.hyria.fi/oppimaan/koulutustarjonta/seksuaalikasvattaja/seksuaalikasvattajan-koulutus