Mikä on upskirting? Voiko raiskaus tapahtua netin kautta?

Rakkaudella seksologinen seura-podcastissa on vieraana traumapsykoterapeutti ja erityistason seksuaaliterapeutti Kirsi Porras. Porras on tehnyt pitkän työuran Väestöliitossa, jossa hän toimii seksuaaliväkivaltatyön erityisasiantuntijana.

Kirsi Porras on traumapsykoterapeutti ja kertoo Rakkaudella suomen seksologinen seura -podcastissa  nuoriin kohdistuvasta seksuaaliväkivallasta. Porras kertoo podcastissa hyviä ja konkreettisia vinkkejä siihen, kuinka nuorten kanssa voi puhua seksuaaliväkivallasta. Hän myös avaa groomingprosessia sekä tyypillisiä tilanteita muun muassa suojaikärajasta ja vastikkeellista seksistä.

Lue Väestöliiton asiantuntijalausuntoja ( http://www.vaestoliitto.fi/…/asiantuntijalausuntoja-oikeud…/) kuvataan ilmiöitä, joilla lapsiin / nuoriin seksuaalista kiinnostusta tunteva henkilö hyödyntää lapsen tai nuoren kehityksen keskeneräisyyttä oman seksuaalisen mielenkiintonsa toteuttamisessa. Lisäksi lausunnoissa kerrotaan seksuaalirikoksen vaikutuksesta lapseen ja nuoreen.

Kuuntele podcastia iTuneista, Spotifysta tai täältä: https://suomenseksologinenseura.blog/…/nuoriin-kohdistuva-…/