Maksuihin liittyvissä asioissa ota yhteyttä seuran taloudenhoitajaan

Talvikki Härmä
taloudenhoitaja@seksologinenseura.fi

Tiedotukseen liityvissä asioissa ota yhteyttä seuran tiedottajaan

Veera Uusoksa
tiedottaja@seksologinenseura.fi

Muissa asioissa ota yhteyttä seuran sihteeriin

Oona Turunen
sihteeri@seksologinenseura.fi

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka voin liittyä Seuran jäseneksi?

Täytä jäsenhakemus nettisivuillamme. Hakemukset käsitellään hallituksen kokouksessa, jonka jälkeen hyväksytyille jäsenille lähetetään sähköpostitse tieto hyväksymisestä ja kutsu liittymään Membookiin (jäsenrekisteriin).

Kuinka saan tietoni asiantuntijalistaan?

Kun olet tullut hyväksytyksi Seksologisen Seuran jäseneksi, rekisteröidy jäsenrekisteriimme Membookiin. Membookissa voit lisätä Seuran sivuille julkisia tietoja itsestäsi ja päivittää niitä.

Kuinka saan päivitettyä tietojani asiantuntijalistassa?

Sinun tulee olla seuran jäsen, jotta voit saada tietosi asiantuntijarekisteriin.
1. Kirjaudu Membookiin (kun olet ensin rekisteröitynyt luomalla tunnuksen ja salasanan)
2. Mene kohtaan Yhteisösi -> Valitse Suomen Seksologinen Seura ry
3. Vasemmalla Yhteisön alla lukee Jäsentiedot, valitse se.
4. Jäsentiedoissa valitse Lisätiedot: pääset muokkaamaan omia tietojasi.
5. Lisätiedot-kohdan alaosassa on Asiantuntijarekisteri. Lisää tiedot, jotka haluat näkyviin ja näppää ruksi kohtaan Salli osion tietojen julkaiseminen internetissä.
6. Nyt tietosi ovat näkyvissä julkisessa asiantuntijarekisterissä Seuran nettisivuilla.

Kuinka saan tietoni työnohjaajien listaan?

Lähetä sähköpostia Seuran sihteerille sihteeri@seksologinenseura.fi. Liitä mukaan todistus työnohjaajakoulutuksesta.

Kuinka voin hakea seksuaalineuvojan auktorisointia?

Täytä auktorisointihakulomake nettisivuillamme. Kysymyksiin vastaa auktorisointiryhmän puheenjohtaja sähköpostitse: auktorisointi.sss@seksologinenseura.fi

Kuinka voin hakea seksuaaliterapeutin auktorisointia?

Täytä NACSAC-auktorisointihakemus ja lähetä se tarvittavien liitteiden kanssa postissa sekä sähköpostitse NACS-auktorisointiryhmän puheenjohtajalle.