Tule, osallistu, vaikutu! Oodi seksuaalisuudelle on Sinua varten.

Ensimmäinen kansallinen seksologian konferenssi Suomessa!

Tule jakamaan osaamistasi, havaintojasi, tietojasi ja taitojasi. Konferenssi tarjoaa maan mainion mahdollisuuden kysyä, kuulla ja päivittää – jokaiselle löytyy jotakin uutta ja inspiroivaa. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan!

Konferenssipäivät ja yhteinen illanvietto mahdollistavat vertaansa vailla olevan tilaisuuden verkostoitua muiden seksologian ammattilaisten kanssa.

Mitä: Seksologian kansallinen konferenssi
Milloin: 24.–25.4.2020
Missä: Keskustakirjasto Oodi, Töölönlahdenkatu 4, 00100 Helsinki
Hinta jäsenille: Early bird (2.2.2020 saakka): 100 € , 3.2.2020 alkaen: 130 €
Hinta ei-jäsenille: 150 €

Ohjelma on nyt julkaistu. Kahden päivän aikana pääset kuulemaan yli 20 esitystä seksologiasta ja lisäksi voit tutustua posteriesityksiin läpi konferenssin. Torstai iltana järjestetään konferenssivieraille rentoa illanviettoa verkostoitumisen merkeissä. Ylimääräisenä osuutena järjestetään varsinaista konferenssia edeltävänä torstaina 23.4. työpajoja, joiden ohjelma tulee vielä täydentymään lähipäivinä. Torstaina järjestetään myös Suomen seksologisen seuran vuosikokous klo 15.30.

Työpajat
Konferenssin yhteydessä järjestetään työpajoja. Konferenssin osallistumismaksuun sisältyy osallistuminen yhteen työpajaan, muilta veloitamme työpajaosallistumisesta 40 €/työpaja. Osallistuminen useampaan työpajaan on mahdollista 40 €:n hintaan / työpaja. Työpajoihin on rajoitettu paikkamäärä. Lue työpajoista lisää täällä.

Laskutus
Osallistumislasku lähetetään seuran jäsenille jäsenrekisteri Membookin kautta siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka jäsen on tallentanut jäsenrekisteriin. Ohjeet omien yhteystietojen tarkastamiseen ja muuttamiseen löydät täältä.

Jos työnantajasi tai jokin muu taho maksaa ilmoittautumislaskusi, ilmoittautumislomakkessa on mahdollisuus ilmoittaa vaihtoehtoinen laskutusosoite. Ei-jäsenten lasku lähetetään ilmoittautuneen sähköpostiin.

Epäselvissä tilanteissa ilmoittautumisen, Membookin ja laskutuksen kanssa, ota yhteys järjestösihteeriin: jarjestosihteeri(at)seksologinenseura.fi.

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu konferenssiin tämän sähköisen lomakkeen avulla.

Myös esityksen pitäjät ilmoittautuvat konferenssiin samalla tavalla kuin kaikki muutkin konferenssiin osallistujat.

Ilmoittautuminen on sitova mutta osallistumisen voi siirtää 29.2.2020 mennessä toisen henkilön nimelle. Maksua ei palauteta. Ota tällöin yhteys: jarjestosihteeri(at)seksologinenseura.fi.

Majoittautuminen konferenssin yhteydessä
Lue täältä lisää konferenssin majoitustarjouksista.

Tapahtuman yhteistyökumppanit
Etsimme tapahtumaan yhteistyökumppaneita, kuten näytteilleasettajia ja bloggareita. Ideoita voi esittää ja lisätietoa kysyä seuran puheenjohtajalta: puheenjohtaja(at)seksologinenseura.fi.