Tule, osallistu, vaikutu! Oodi seksuaalisuudelle on Sinua varten.

Ensimmäinen kansallinen seksologian konferenssi Suomessa!

Tule jakamaan osaamistasi, havaintojasi, tietojasi ja taitojasi. Konferenssi tarjoaa maan mainion mahdollisuuden kysyä, kuulla ja päivittää – jokaiselle löytyy jotakin uutta ja inspiroivaa. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan!

Konferenssipäivät ja yhteinen illanvietto mahdollistavat vertaansa vailla olevan tilaisuuden verkostoitua muiden seksologian ammattilaisten kanssa.

Myös abstraktihaku on jo auki! Tule jakamaan osaamistasi, havaintojasi, tietojasi ja taitojasi. Tutustu ohjeistukseen ja jätä ehdotuksesi viimeistään 15.1.2020.

Etsimme tapahtumaan yhteistyökumppaneita, kuten näytteilleasettajia ja bloggareita. Ideoita voi esittää ja lisätietoa kysyä seuran puheenjohtajalta: puheenjohtaja(at)seksologinenseura.fi.

Mitä: Seksologian kansallinen konferenssi
Milloin: 24.–25.4.2020
Missä: Keskustakirjasto Oodi, Töölönlahdenkatu 4, 00100 Helsinki
Hinta jäsenille: Early bird (31.1.2020 saakka): 100 € , 1.2.2020 alkaen: 130 €
Hinta ei-jäsenille: 150 €

Laskutus
Osallistumislasku lähetetään seuran jäsenille jäsenrekisteri Membookin kautta siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka jäsen on tallentanut jäsenrekisteriin. Ohjeet omien yhteystietojen tarkastamiseen ja muuttamiseen löydät täältä.

Jos työnantajasi tai jokin muu taho maksaa ilmoittautumislaskusi, ilmoittautumislomakkessa on mahdollisuus ilmoittaa vaihtoehtoinen laskutusosoite. Ei-jäsenten lasku lähetetään ilmoittautuneen sähköpostiin.

Epäselvissä tilanteissa ilmoittautumisen, Membookin ja laskutuksen kanssa, ota yhteys järjestösihteeriin: jarjestosihteeri(at)seksologinenseura.fi.

Ilmoittaudu tämän sähköisen lomakkeen avulla.

Myös esityksen pitäjät ilmoittautuvat konferenssiin samalla tavalla kuin kaikki muutkin konferenssiin osallistujat.

Ilmoittautuminen on sitova mutta osallistumisen voi siirtää 29.2.2020 mennessä toisen henkilön nimelle. Maksua ei palauteta. Ota tällöin yhteys: jarjestosihteeri(at)seksologinenseura.fi.