Seksologian alan koulutusta järjestävät Suomessa mm. seuraavat tahot:

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu tarjoaa seksologian ja seksuaaliterveyden edistämisen koulutusta kuten seksuaalineuvonta- ja terapiakoulutusta sekä ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta terveyden edistämisessä.

Sexpo-säätiö

Sexpo-säätiö on toiminut jo vuodesta 1969 seksuaalisen hyvinvoinnin edistämiseksi Suomessa. Toimintaan kuuluvat monimuotoiset palvelut kuten neuvonta, terapia, konsultointi ja kouluttaminen seksuaalisuuden ja ihmissuhteiden aihepiireissä. Sexpo kouluttaa seksologian ja seksuaaliterveyden ammattilaisia, tarjoamalla seuraavia koulutuksia:

• Seksuaalineuvojakoulutus (30 op)
  • Seksuaalikasvattajakoulutus (30 op)
  • Seksuaaliterapiakoulutus (30 op)
  • Vuosittainen SEKS-koulutuspäivä
  • Lyhyitä täydennys- ja tilauskoulutuksia

Lisätietoa Sexpon koulutuksista

Väestöliitto

Väestöliitto järjestää erilaista koulutusta; seminaareja, kursseja, ryhmiä ja yleisöluentoja. Ne on suunnattu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille ja opiskelijoille, opettajille, toimittajille, muille järjestöille ja yhteistyökumppaneille sekä suurelle yleisölle. Lisätietoja Väestöliiton koulutuksista

Muita koulutuksen järjestäjiä

Metropolia